Hejsan!

Det är roligt att skriva baklänges :D

Hej, min bästis heter Alicia, vad heter din bästis? Hur tycker du en bästa kompis ska vara ?

Jeh, nim sitsäb reteh Aicila, dav reteh nid sitsäb? Rur rekcyt ud ne atsäb sipmok aks arav ?


Puss o kram!
Ssup o makr!


♥Alicia, jag älskar dig!♥

♥Alicia är min bästa kompis♥ Alicia är bäst x) Idag har det vart en ganska rolig dag... På första timmen hade vi svenska "läsförståelse" sen rast 10min över 9. Sen ringade det in då hade vi matte... Usch vad tråkigt. sen hade vi mat rast sen hade vi "tillsammans" sen jumpa...! Ringde Alicia på jumpan, prata en kort stund.. Sen när det var klart, och kommit till skolan så slutade vi. Då ringde Alicia mig, då prata vi x)
♥♥♥♥

Hej!

Jag ber om förlåtelse. Jag har gjort en tibbe till :-)


Jippi :D

Nu har min bästis skaffat sig en blogg också. Nu börjar jag undra vad ni värkligen tycker om min blogg, tibbe bilderna som jag ritar i Gimp och Photoshop Elements 8.0.

Kommentera ett låååångt inlägg om bilderna, bloggen m.m. Det skulle värkligen vara super! Kommer nog mera hund bilder idag eller imorn.

Ja!!! Idag är det Biggest Loser :D Heja Rune <3

Puss o kram Johanna

Nu är en tibbe klar!

Så. Den blev inte riktigt så. Men likande ! Kommentera, snälla!


Hm... Kanske lite för smalt huvud ... "/ Men vad tycker du om den? =)  

Tjenna!

Hellu! :3


En tråkig dag i skolan. Men skönt att vi sluta kl 13.00 (; Har värdens ilingar i tänderna :'( Vet du något bra tips? Kommentera då!!!! <3

Nu håller jag på med en tibbe. Detta är min bild om den: Det är svart, med vitt på bröset. (: Hoppas den blir bra ... "/ Blir inte så nöjd med dom.

Vad ska jag rita för någon tibbe nu?

Hm... Lite svårt vad jag ska rita för tibbe nu...

Nu tar jag imot lite beställningar. Det måste vara en ganska lätt tibbe att rita. Pga jag inte har en ritplatta, men jag önskar mig en sådan i julklapp.

Hej!

Hej mina kära vänner! Hur har ni det? Själv är det bra. Har jobbat med en tibbe som jag har ritat klart... Äntligen :D Tog 1-2 timmar.

Jag tror någ att ni vill se den... Stämmer det?

Vilken bild tycker du är snyggast i hela bloggen?Kommentera gärna bilden! Det är så roligt att få krektik[Stavning?] Och att ni tyckter om bilderna ♥ Kram Johanna!



Hejsan... Hm?

Hm... Letar efter en ritplatta så jag kan rita finare tibbar. Vet du någon bra och billig ritplatta? Kommentera och skriv vilken o vart den går att köpa.

JIPPI!

Tror jag har hittat en! Men måste fråga mamma! Hoppas hon går med på det. Men om ja får, då kanske jag tar imot bestäningar!


Tibetansk terrier <3

Tibetansk terrier är nog ändå värdens bästa hundras? Jag tycker det iallafall.

Dom är så mysiga! Fast när det bli snö... Så bli det lite blött inne :3

Men nu ska jag kolla på PostKodLotteriet med lite chips att mumsa på :D En bild kommer imorn. Tips på hur den ska se ut?

Puss Johanna

Hej!

Har badat Irma idag. Och nu har jag gjort en till Tibetansk terrier. Den heter Cinderella (Hitta på något namn på henne) :3

TAR INTE IMOT BESTÄLLNINGAR! Kommentera så kanske jag kan göra en Tibbe åt dig. Men då får du inte hoppas för mycket. För den kanske inte blir så bra :'3

Om du vill ha en så får du säga till mig. Men det beror på va du ska ha den till. Fyll i denna sak då

Hur långt tid ska den bilden ta:
Vad ska du ha den till:
I såfall, vilken hemsida:
Hur stor ska den vara:
Mail:
Ditt namn:

Så skicka med några bilder på en Tibetansk terrier så väljer jag ut en bild som jag tycker är bra. =) Det är gratis.


Cinderella--->

Bilder på Tibetansk Terrier

Hehe... Kanske inte så jätte snygga :)En Tibbe :3 Ganska snygg...
Vad tycker du? Kommentera <3 Glöm inte att du får inte ta bilderna! Du får fråga om du får först :) Fast lånar mest ut till Tibetansk Terrier kennlar ;) ^^





TibbeTjejen.blogg.se

Välkommen :D

Detta är en tjej som heter Johanna Olsson och älskar Tibetansk terrier. Kommer lägga ut bilder på Tibetansk terrier som jag ritar :) Hoppas du gillar det (: <3

RSS 2.0